Navigace
Články
Povídky
Kalendář
Czech Puppy
Domů

Jsem-Pes

Oblečení psa


Autor: Igy
Přidáno: 26. 4. 2011

Série: Rady pro nováčky
VýrazyPravidlaOblečeníPříkazyŽrádloZdravíRasyGesta

Hlavní nutností pro pup-play je pouze vlastní mysl a chuť, představivost, odhodlání, hravost, či nadrženost, podle toho, jakou hru na psa máme zrovna na mysli. Někdy ale může atmosféře pomoci ty správné pomůcky. Pár inspirací proto uvedu.

Obojek - Ten bych snad ani nemusel nijak více rozvádět. Každý pes musí mít obojek a každý psí kluk ho tedy chce taky. A není žádný jiná tak snadno získatelná pomůcka. Ten správný obojek totiž najdete v každém zverimexu. Jen je potřeba již z domova vědět obvod krku, abyste mohli v krámu rovnou vybrat ten správný. Dávejte přednost slabším obojkům - v létě jsou snesitelnější, v nevhodné situaci se lépe skryjí a nebrání tolik v zaklonění hlavy, když chcete vzhlédnout.

Packy - Packy jsou vlastně rukavice, které mají zabránit, aby oes používat prsty jako člověk. Pokud se má kluk naučit chovat jako správný pes, packy jsou dobrou pomůckou, protože ho donutí hledat alternativní přístup k úkolům, hlavně tedy používat zuby a pusu nebo čekat, až se o vše postará Pán. Primitivní domácí tlapky můžete udělat z ponožek - jednu ponožku srolujete psovi do dlaně a druhou přetáhnete přes ruku. Lepší je ale koupit přímo kožené apcky, které jsou i zamykací. Vybírejte radši větší, aby se mohli prsty trochu pohybovat a nechytala psa křeč.

Nákoleníky - Psi tráví všechen čas na čtyřech a tomu musíte přizpůsobit i obutí. Pokud má kluk vypadat jako pes, měl by chodit po kolenou, aby měl záda vodorovně a lépe se mu zvedala hlava. V tom případě potřebuje správné nákoleníky - podle povahy psa se mohou hodit sportovní nákoleníky, které lépe drží, pracovní nákoleníky, ve kterých vydržíte déle klečet, nebo stylové nákoleníky ze sex shopů, ve kterých budete dobře vypadat.

Boty - Pokud si radši hrajete venku, plánuje náročné tréninky, prostě když čekáte více pohybu, je chodit po špičkách, čímž ušetříte kolena a budete také rychlejší. V tom případě potřebujete hlavně sportovní boty, které snesou větší nápor na špičku boty. Pokud tolik pohybu nebude, botami se nezabývejte. Dokonce můžete psovi kotníky přivázat ke stehnům, aby se nemohl postavit.

Oblečení - Oblečení lidského psa by mělo být na každém Pánovi a psovi, jak se rozhodnout. Hodně lidských psů zůstavá nahých nebo jen ve spodním prádle či s postrojem, ale najdeme nemalé množství psů v latexových kombinézích. Méně jich pak uvidíme ve spandexu, gumě, army, motorkářském či sportovním oblečení, ale ty jsou spíše ze skupin, které používají pup-play jako doplnění jiných ponižujích praktik.